top of page

Transpersonální fórum ČR - setkání online



Milí přátelé,

srdečně vás zveme na 13. Transpersonální fórum ČR, které proběhne tentokrát online jako videokonference přes Skype. Stačí vám tedy počítač, případně telefon a můžete se připojit z pohodlí domova. Online prostor bude moderovat Milan Hrabánek. 

Transpersonální fórum je otevřená platforma sdružující osobnosti, subjekty, různých profesí oborů přírodních věd, filosofických, či duchovních, jež ve své práci uplatňují a evidují transpersonální přesah. Posláním této  platformy je  propojení, podpora a koordinace činnosti těchto oborů a tím následně zvyšování úrovně lidského poznání.   

Kvůli epidemii koronaviru se neuskutečnilo jarní setkání a máme tak pro vás hodně novinek z transpersonálního světa, se kterými vás rádi seznámíme. Jsme také otevřeni vašim příspěvkům a nápadům. Pokud byste chtěli i vy sdělit něco do éteru transpersonálního života v ČR, buď za organizaci, nebo jednotlivce, je tento prostor, jako obvykle, určen i vám.

Pro vytvoření programu Transpersonálního fóra nám ve vaší přihlášce prosím sdělte název a časovou dotaci vašeho příspěvku s max. délkou 15 minut, který byste na setkání chtěli přednést, a to do pátku 13. listopadu. 

Neděle 15. listopadu

10:00 - 13:00

14:00 - 16:00

(Program se bude odvíjet od množství vašich příspěvků.)


Účast na Transpersonálním fóru je zdarma, stačí se přihlásit kliknutím na tlačítko.  Po přihlášení vám jako automatická odpověď přijde odkaz na Skype videokonferenci, pomocí kterého se v neděli přihlásíte. Zkontrolujte i složku se spamem, pokud by vám e-mail nepřišel, kontaktujte nás.


157 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page