top of page

Právě probíhá přihlašování do 2. běhu mezinárodního transpersonálního výcviku


Milí přátelé,

jak již asi víte, první běh našeho výcviku již má své frekventanty a v březnu bude začínat. Pro váš velký zájem právě o náš výcvik GLT-Holos jsme se rozhodli, že otevřeme i běh druhý, a to s plánovaným začátkem v květnu 2021.

POZOR!

Vzhledem k celosvětové pandemii COVID se nám v prvním běhu výcviku uvolnilo pár míst a někteří z vás tak po splnění náležitých podmínek do něj mohou ještě také naskočit.

Otvíráme tedy nyní druhé výběrové řízení, ze kterého doplníme frekventanty prvního běhu a obsadíme i běh druhý.

Přihlášky zasílejte přes náš web v termínu do pondělí 15. února 2021 23:59.

Kdo z vás bude nakonec do výcviku přijat, rozhodne obdobně jako pro první kolo pětičlenná komise, která vás s výsledkem seznámí do 28. února 2021.

Máte tak jedinečnou možnost absolvovat výcvik Grof® Legacy Training - Holos a stát se facilitátorem holotropního dýchání Grof® Breathwork s certifikací Stanislava a Brigitte Grofových a budete-li pokračovat i v nástavbovém studiu, stanete se Transpersonálním terapeutem® a sitterem pro poskytování psychedelické asistované psychoterapie.

Náš mezinárodní transpersonální výcvik GLT-Holos se koná pod záštitou Nadace VIZE97 a úzce na něm spolupracují významné české i světové organizace - Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies /MAPS/, EUROTAS, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity v Brně, Beyond Psychedelics a řada dalších.

Pojďte do toho s námi!




207 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page