top of page

Podpora Holos Centra v letošním i příštím roce

Milí přátelé, příznivci práce Holosu,

jak už to bývá, rok s rokem se sešel a za námi zůstal rok plný práce, pomoci, ale myslíme si, že i odpovědného přístupu ke všemu, co děláme.


Nic z toho by nebylo možné bez vaší podpory. Rádi bychom vám prostřednictvím tohoto dopisu poděkovali za celý ten rok, který jsme společně pomáhali lidem s různými duševními potížemi, psychospirituální krizí, dětem i celým rodinám. Ale také za vše, co vedlo k tomu, aby naše vědomí a povědomí o duševním zdraví, mezilidských vztazích, rozvoji našich osobností, rostlo.


V brzké době nový rok zaklepe na dveře a již v tuhletu chvíli víme, že bude velice náročný. Otevírají se nové možnosti, které souvisí s celkovou renesancí péče o duševní zdraví, ať už je to vzestup oboru transpersonální psychologie, psychedelické terapie, ale řada jiných léčebných přístupů. Za tímto účelem chceme i nadále v příštím roce plout na této vlně a přispět tak v České republice, ale i v Evropě k tomu, aby došlo k velké transformaci, kterou je zapotřebí pro naši společnost.


Vy, kteří jste nám v minulém čase byli nakloněni, věříme, že vaši podporu si opět získáme nejen finanční, ale i materiální pro příští rok. Budeme nesmírně rádi, když také i vy, kteří jste se v letošním roce s námi setkali poprvé, s naší prací, s tím, co se snažíme pro vás dělat, nás podpoříte do velkého projektu, který v příštím roce v září vyvrcholí návštěvou profesora Stanislava Grofa v našem centru, jehož odkaz se ve své každodenní činnosti snažíme prostřednictvím naší práce, našeho přístupu předávat.


Budeme rádi za každou podporu, za to, abychom mohli dále rozšířit kapacity našeho Holos Centra prostřednictvím stavební činnosti, v materiální podpoře, ale i té finanční, aby bylo možné zaměstnat a přijmout ty nejlepší terapeuty a lektory nejen z České republiky do našeho centra.


Srdečné díky vám všem za to, že tvoříme společně budoucnost pro naše děti, pro naši planetu, vřelé díky za Vaši podporu.


Mnoho adventních pozdravů z Vlaštoviček Vám všem zasílám


Milan Hrabánek

zakladatel mezinárodního transpersonálního centra Holos


PS: Zde stránka pro podporu našeho Centra Holos: www.holos.cz/podporte-nas



12 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page