top of page

Ohlédnutí za březnem



 

Milí přátelé,

 

březen byl pro naše Holos Centrum plný nezapomenutelných událostí a aktivit, které nám otevřely nové možnosti objevování a prožívání života.

 

Na začátku měsíce jsme plánovali zahájení kurzu Taneční pro dospělé v Holosu. Pod vedením Milana Hrabánka jsme měli v plánu se ponořit do světa tance a poznat nejen originální latinskoamerické tance, ale také se seznámit s tanci standardními. Důležitá pro nás je vždy atmosféra plná radosti z objevování nových tanečních kroků a technik. Bohužel se nám nepodařilo kurz naplnit a my pevně věříme, že příště bude zájemců více a kurz opět otevřeme.

 

Během měsíce jsme si také užili další skvělé akce. Grofovo dýchání v malé skupině nám poskytlo prostor pro hlubší relaxaci a regeneraci, zatímco oslava Mezinárodního dne žen s programem Muži ženám nám přinesla nejen zábavu, ale také prostor k reflexi nad rovnoprávností a solidaritou. Týdenní sebepoznávací pobyt pak přinesl možnost prohloubení našeho sebepoznání a práce na sobě samých.

 

Ale i odpočinek a tvoření měly své místo. Na tvořivé dílně Jarní keramika II. jsme se mohli vyjádřit svou kreativitou a relaxovat při vytváření vlastních keramických děl. Relaxace s léčivou hudbou nám poskytla chvíle klidu a harmonie pro naše tělo i mysl. A výlet Turistického klubu – Jarní pochůzky po okolí Štramberku a Dvojité Grofovo dýchání s indiánskou saunou – vítání jara nám umožnily spojit se s přírodou a obnovit svou energii v krásném jarním prostředí.

 

Nezapomněli jsme ani na oživení našich duší a myslí. V rámci události Prstem po mapě: Iboga, Bwiti, Afrika – Chrisantem jsme měli možnost zhlédnout dokumentární film a následně diskutovat s Chrisem Macháčkem o jeho zážitcích a poznání z Afriky.

 

A jak by to bylo bez tradičních oslav Velikonoc? Velikonoční pečení jidášů a mazanců bylo skvělou příležitostí pro spojení se s našimi kořeny a tradicemi. Velký pátek jsme si tak mohli užít s pečením vlastních velikonočních dobrot v pekařské peci a prožít tak autentický zážitek Velikonoc.

 

Seznam událostí na březen byl opravdu bohatý a každý z nás našel něco, co mu přineslo radost a inspiraci. Podrobnější informace na každý měsíc naleznete v našich pravidelných newsletterech a na našich webových stránkách. Budeme se na Vás těšit!

 

Tým Holos Centrum

12 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page