top of page

Holos Centrum přizpůsobuje své aktivity, budeme i nadále s vámi online!


Milí přátelé,

na základě rozhodnutí vlády ČR ze dne 15.3.2020 musíme provoz našeho centra ještě výrazněji omezit. Rušíme tak následující akce:

  • Víkendový seminář holotropního dýchání v termínu 21.-22.3.2020.

  • Holotropní dýchání v malé skupině 24.3.2020.

  • Víkendový seminář holotropního dýchání v polštině v termínu 28.-29.3.2020.

Peníze za zrušené semináře budeme v plné výši vracet, případně je možné u nás platbu ponechat pro využití v pozdějším termínu.


Až do odvolání nemůžeme přijímat klienty na individuální pobyty, ani na osobní konzultace či terapie.


Ale nezoufejte! Pro ty z vás, kteří máte možnost použít Skype, nabízíme v těchto dnech možnost realizovat konzultace u MUDr. Hrabánka tímto způsobem s pomocí webkamery.


Můžeme vás objednat také na konzultaci s naší terapeutkou Mgr. Janou Vysoudilovou, která bude probíhat také vzdáleně přes mobilní aplikaci WhatsApp. Podmínkou je rovněž aktivní webkamera.


Na způsobu objednávání se ke konzultacím se nic nemění. Pro domluvu termínu a přesného času kontaktujte MUDr. Hrabánka telefonicky v obvyklý čas: Út - Čt v době 8:30 - 9:00 na telefonu +420 603 718 185. Následně se přihlásíte přes náš online formulář jako obvykle.


Pro zachování duševní a fyzické pohody zpívejme, tančeme, vzdělávejme se, choďme do přírody, věnujme se svým blízkým a udělejme si kolem sebe pořádek.


Připravujeme

A to by nebyl Holos, aby si nevěděl vždy rady. Když nemůžete do Holosu, přijde Holos za vámi na vaše monitory!


Od úterý 17.3. pro vás připravujeme online živé lekce jógy, bioenergetických cvičení, tance a dalších aktivit! Zdarma a pro každého! Přepošlete i svým známým. Sledujte naše stránky a náš facebook.




Rozvrh online aktivit:

Úterý: 18:00 - 19:00 Jóga a bioenergetika v obýváku :-) (Již v úterý 17.3.!!)

Čtvrtek: 18:00 - 18:30 LADY STYLING - Tanec pro ženy do obýváku

Čtvrtek: 18:30 - 19:00 Večerní taneční v obýváku


Místo konání: www.facebook.com/osholos

Pro vaše domácí vzdělávání: naše přednášky z aktivit, které jste s námi možná nestihli. Řada materiálů je nově pro vás zdarma! Budeme stránku dále doplňovat.


Věříme, že opatření vlády budou účinná a situace se brzy zlepší. V tuto chvíli však považujeme za nejrozumnější skutečně zůstat pokud možno doma a maximálně omezit osobní kontakty. Pokud již mezi lidi musíte, noste roušku! Inspirativní video k tématu přikládáme. #RouškyVšem



Situaci budeme samozřejmě dále sledovat a informovat vás.


Přejeme hlavně pevné zdraví!

za celý tým Holosu

Tomáš Váňa





162 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page