top of page

Holos Centrum navštíví kanadský psychiatr Paul Grof


V neděli 11. září 2022 přivítáme v Mezinárodním transpersonálním centru Holos v Opavě-Vlaštovičkách Paula Grofa, kanadského psychiatra s českými kořeny, bratra Stanislava Grofa.


Paul Grof je profesor psychiatrie na univerzitě v Torontu a ředitel Centra pro afektivní poruchy v Otavě. Zároveň je odborným garantem psychoterapeutického výcviku Grof® Legacy Training - Holos, který od září 2021 v Holos Centru probíhá.


Paul se bude účastnit 4. modulu tohoto výcviku a bude přednášet o zážitcích blízké smrti a jejich vlivu na další život člověka. Toto téma zapadá do tematického zaměření celého výcvikového modulu, ve kterém se studenti dále setkají s tématy provázení lidí v procesu umírání a truchlení, ale také s psychospirituálními aspekty smrti ega a symbolikou smrti a znovuzrození. Tato témata budou na tomto modulu dále přednášet Jan Benda, Viliam Poltikovič a Milan Hrabánek.


Věříme, že osobní návštěva významného psychiatra v opavském Centru Holos dále podpoří studenty výcviku na jejich cestě stát se transpersonálními terapeuty.


Závěrečný kruh studentů a lektorů na třetím výcvikovém modulu, který proběhl v březnu 2022.



407 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page