top of page

Bezpečné prostředí je při holotropním dýchání v Holosu na prvním místě



V Holos Centru vnímáme po celou dobu tuto pandemii jako vážnou hrozbu pro zdraví lidí, kterou nechceme podceňovat. Máme proto od počátku nastavena poměrně přísná pravidla našeho provozu, pomocí kterých se snažíme zajistit v této době co nejbezpečnější prostředí, které je pro práci s holotropními stavy vědomí důležité. Chceme, aby tomu tak bylo i nadále, a proto i v měsíci červnu budeme požadovat pro účast na většině akcí negativní PCR test (max. 48 hodin starý), zcela dokončené očkování či potvrzení o prodělaném onemocnění.


V našem provozu dochází k blízkému kontaktu klientů i terapeutů, přičemž použití respirátorů není při holotropním dýchání možné. Jak potvrzuje řada odborníků, antigenní testy pro takovýto účel nejsou dostatečné vzhledem k vysoké míře falešné negativity, zejména u lidí bez příznaků.


Od 1. června však bude možné absolvovat 2x měsíčně PCR test zdarma (hrazený bude ze zdravotního pojištění), proto doporučujeme našim klientům tohoto využít. Testovat se bude možné ve všech odběrových centrech, bude stačit rezervace přes rezervační systém daného odběrného místa, není nutná žádanka lékaře. Přehled odběrových míst najdete zde: https://testovani.uzis.cz/


Toto opatření se týká seminářů holotropního dýchání ve velké i malé skupině, individuálních procesů holotropního dýchání, individuálních i skupinových pobytů.


Konzultace či jinou ambulantní péči je možné absolvovat i s antigenním testem a v respirátoru - zde platí stejné podmínky, jako jsou nastavené státem.


Děkujeme za pochopení a dodržování našich opatření.




150 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page